Skip to main content

Afgeronde hoeken en ronde vormen brengen design, natuurlijke puurheid en veiligheid samen in de keuken. De elementen nodigen uit tot ontspanning en maken elk samenzijn gezelliger. Ervaar de kalme sfeer die het kookeiland, de eettafel, stoelen, lampen en keuken accessoires met rondingen creëren. Laat u inspireren door de harmonie en elegantie van de ronde keuken.

De voordelen van een ronde keuken

Rondingen in de keuken zijn verrassend en creëren een uitnodigende sfeer. Geniet van de natuurlijke flow en veilige omgeving die ronde vormen met zich meebrengen. We hebben de voordelen voor u op een rij gezet.

1. Uniek in design

Ronde keukens bieden een unieke uitstraling ten opzichte van rechte lijnen. De rondingen brengen zachtheid, wat resulteert in een uitnodigende en warme sfeer. Deze vloeiende lijnen laten de ruimte groter en opener lijken. Met unieke ontwerpen wordt een elegantie en verfijning gecreëerd, voelbaar bij elk keukenbezoek.

2. Natuurlijk en ruimtelijk

Organische vormen creëren een natuurlijke, harmonieuze uitstraling. Dit sluit naadloos aan bij verschillende keukenstijlen. Door materialen zoals hout, steen en metaal met ronde vormen te integreren, krijgt uw keuken een zachte, natuurlijke flow die uitnodigt tot ontspanning en samenzijn. Vooral houten keukens profiteren van deze benadering, waarbij de warmte van het hout de ruimte verrijkt. Deze combinatie maakt elke keuken uniek en tijdloos.

3. Veiligheid voorop

Afgeronde hoeken verkleinen de kans op botsingen. Zo wordt uw keuken kindvriendelijker, ook voor de allerkleinsten. Zo kunnen ze er makkelijker spelen terwijl u kookt. Of gezellig helpen. Veiligheid voorop!

Kom langs in onze showroom

Keuken inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom? Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze beige keukens met eigen ogen. Voel de materialen en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Voor keuken inspiratie kom langs in de van ginkel keukens showroom in barneveld

Eettafel in organische vorm

Een eettafel in organische vorm versterkt de natuurlijke puurheid van de keuken. Deze contouren vloeien samen met verschillende interieur stijlen en nodigen uit tot lang tafelen en gezelligheid. Ronde vormen vergroten bovendien de ruimtelijkheid en het gevoel van comfort en warmte. Zo wordt elk eetmoment een bijzondere ervaring.

Kookeiland met ronde hoeken

Een keuken met kookeiland voorzien van ronde hoeken brengt stijl en veiligheid in uw omgeving. Ronde vormen bevorderen soepele bewegingen en efficiëntie. Ze creëren ruimte en openheid, perfect voor samen koken. Deze vormen nodigen uit tot gezelligheid, ideaal voor elke gelegenheid. Laat u inspireren door de combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Meer ronde vormen in de keuken

Ontdek de perfecte aanvullingen voor uw ronde keuken, ontworpen om zowel functionaliteit als esthetiek te versterken:

  • Barstoelen met rondingen: een ronde rugleuning biedt comfortabele ondersteuning en voegt moderne flair toe aan de keukenbar. Ze zijn de perfecte aanvulling voor lange, gezellige avonden in de keuken.
  • Spiegel met organische vorm: een natuurlijk gevormde spiegelrand kan een kunstwerk op zich zijn. Het vergroot bovendien optisch de ruimte, waardoor de keuken groter en lichter aanvoelt.
  • Lampen met organische vorm: deze verlichting biedt een decoratief element om de natuurlijke zachtheid van de ronde keuken te benadrukken.

ONTDEK UW RONDE KEUKEN BIJ VAN GINKEL KEUKENS

Bent u klaar om te ervaren hoe een ronde keuken uw ruimte kan transformeren? Bezoek onze showroom in Barneveld om de verschillende opstellingen te bekijken en persoonlijk advies te ontvangen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te ondersteunen. Zij helpen u de perfecte keuken te kiezen die aan al uw verwachtingen voldoet.

 

Japandi keuken met grote nis

Ontdek uw droomkeuken

Uw droomkeuken ontdekken? Breng een bezoek aan onze keukenshowroom in Barneveld. De koffie of thee staat voor u klaar!