Skip to main content

Walnoot keuken met Dekton Khalo werkblad

In de keuken van de familie Bottenheft uit Weesp ontdekt u een luxe combinatie van natuurlijk walnoothout en geavanceerd Dekton Khalo werkblad. De warme tinten van walnoot en de robuuste, granietachtige uitstraling van Dekton Khalo vormen samen een keuken die esthetisch indrukwekkend is. Perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor stijlvolle borrels.

Dekton Khalo werkblad

Het royale kookeiland is voorzien van een Dekton werkblad. Dit kras- en hittebestendige materiaal heeft een stijlvolle uitstraling, waarbij de kleur Khalo geïnspireerd is door Patagonisch natuursteen. Daarmee symboliseren we een granietsoort die de natuurlijke uitstraling van de keuken versterkt.

Walnoot keukenkast

Het werkblad combineert prachtig met de keukenkast van walnoothout. De warme, rijke tinten accentueren de subtiele kleurnuances van het werkblad. Verder kijkend geeft walnoot de keuken een natuurlijke uitstraling, waardoor de ruimte een uitnodigende sfeer krijgt. Bovendien biedt walnoot als materiaal duurzaamheid en een tijdloze charme, wat zorgt voor een langdurig mooie en functionele keuken.

Kom langs in onze showroom

Keuken inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom? Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze zwarte houten keukens met uw eigen ogen. Voel de materialen en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Van Ginkel keuken showroom in Barneveld

High-end keukenapparatuur

In deze prachtig uitgeruste keuken zijn de keukenapparatuur van high-end merken een ware uitnodiging voor gezelligheid. Waar de Miele oven uitnodigt tot de bereiding van gastronomische hoogstandjes, verrijkt de wijnklimaatkast de culinaire ervaring met een glas wijn op ideale drinktemperatuur. Aan het eiland, voorzien van een geavanceerde Bora kookplaat, vinden we twee barkrukken die perfect zijn voor gezelligheid tijdens het koken.

Design met lef én samenhang

De familie Bottenheft wenste een keuken met een unieke en dynamische sfeer. We kozen voor een afwisseling van gedurfde elementen met producten die voor samenhang zorgen. Het Dekton Khalo werkblad op het kookeiland vinden we ook terug in de nis als aanrechtblad en spatwand. Dit creëert samenhang in de keuken. Ook het patroon op de achterwand van de nis komt terug in andere leefruimtes. Hiermee ontstaat er eenheid in de woning, zodat een harmonieus gevoel ontstaat. En met felgekleurde stoelen brachten we een speels contrast aan. Het blauw versterkt het mediterrane gevoel in de keuken.

Uw walnoot keuken met Dekton Khalo werkblad

Bent u geïnspireerd door deze luxe keuken met mediterrane vibes? Bezoek onze showroom in Barneveld en laat u rondleiden langs deze bijzondere materialen en kleuren. Het zelf zien en aanraken brengt u een stap dichter bij uw droomkeuken. We adviseren u graag en tekenen een ontwerp waarbij uw wensen samenkomen met de ruimtelijke mogelijkheden. Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze showroom?

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectKeuken met Fenix en mat zwart

  • Next ProjectEen strakke minimalistische witte keuken in Nijkerk